Een nieuwe afslag op mijn Caminho

Deze week terwijl ik op het strand liep in Portugal kwam ik een krachtige notitie tegen in mijn telefoon en die inspireert me om het volgende nu met jullie te delen


2019

“Vandaag heb ik een prachtige opleiding afgerond. Het heeft me geleerd om open te staan voor kansen in de grote wereld en schijnbaar onmogelijke doelen waar te maken door simpelweg te geloven in de kracht van mogelijkheden.

 

KPN geeft de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en daar ben ik dankbaar voor. Wat was het een gave opleiding en ik ben trots om voor zo’n mooi bedrijf te mogen werken. Wat ga ik in deze wereld nog veel ontdekken en leren. Ik kies geen bestemming en geniet van de momenten waar de reis mij langs brengt. Wie weet waar we in onze reizen elkaar ontmoeten in een samenwerking.”


Nu, vijf jaar later, neem ik na bijna 10 jaar afscheid van KPN om mijn eigen pad verder te vervolgen. Een nieuwe route waar ik met ontzettend veel energie naar uitkijk en ook met wat gezonde spanning. Het voelt als een reis over landgrenzen, een stap buiten mijn comfortzone waar ik ontzettend blij van word!

 

En het klopt wat ik in 2019 schreef; ik heb een fantastische tijd gehad als groene verbinder bij KPN. Wat heb ik met veel leuke mensen samengewerkt en vooral het verschil mogen maken. Experimenteren, dingen anders doen om nieuwe resultaten te bereiken en wat hebben we mooie dingen bereikt. Bedankt aan alle collega's waar ik tijdens mijn pad bij KPN mee heb mogen samenwerken!

 

Wat ook klopt is dat er zoveel te ontdekken is in de wereld. Tijdens en na mijn sabbatical heb ik gemerkt hoe mijn innerlijke kompas veranderde en me dichterbij mezelf bracht. Een plek waar ik het soms heel eng vind om te zijn, de plek waar ik op mijn manier beweeg, ver weg van verwachtingen. De plek waar ik nieuwe paadjes creëer, de plek die ik nu durf te laten zien aan de wereld om me heen, waar ik met het diepste verlangen van mijn hart vanuit heb besloten te leven.

 

Als gecertificeerd mBIT coach en met een rugzak vol geweldige opleidingen, trainingen en ervaringen begin ik aan mijn "Caminho", mijn eigen bedrijf! Op 14 februari heb ik mij, op de dag van de liefde ingeschreven bij de kamer van koophandel. Caminho is een bedrijf dat mij vertegenwoordigt, Jordin. Vanuit Caminho zet ik mijn talenten in om jou te helpen bij het vormgeven van jou pad. Zodat jij begint met leven vanuit je hart! 


Mijn focus ligt op twee gebieden:

  • Creëer jouw pad: Waar ik je begeleid om bewust te worden van je pad en stappen te zetten richting jouw dromen en doelen.
  • Jij als leider: Ik zet mijn ervaring als mensgerichte leider in om jou te ondersteunen bij het creëren van beweging binnen je team en een leider te zijn die doelen realiseert vanuit verbinding en samen met je team.

 

Laten we allemaal meer doen van wat we leuk vinden, kun je je voorstellen hoeveel leuker de wereld en het leven wordt? Ik wel, ik voel het namelijk in mijn hart 😉.

Reactie plaatsen

Reacties

Manuela
7 maanden geleden

Jordin,

Vorige week ontmoetten we elkaar bij de online workshop van Esther Jacobs; de no excuse lady.

Jij zat even in Nederland 🇳🇱 terwijl ik deel nam aan de workshop vanaf Aruba. Wat een inspirerende groep mensen!
De laatste zin van je blog resoneert met iets in mij.
🌼 Ja zeker weten dat de wereld een stukje mooier en beter wordt als we allemaal meer leuke dingen doen. We leren al zo vroeg dat spelen of leuke dingen doen altijd later nog kan. Of we zouden het eerst moeten verdienen om iets leuks te mogen doen terwijl daar geen reden voor is. Meer leuke dingen doen. Ik houd hem als mantra in mijn achterhoofd.