Bewandel het innerlijke pad van wijsheid

Herken je die momenten dat je op een kruispunt staat en geen idee hebt welke kant je op wilt gaan?


Je hoofd zit vol met gedachtes en overdenkingen, je hebt ergens een onderbuikgevoel over of je voelt een sterk verlangen naar een bepaalde keuze. Dit zijn signalen van je hoofd-, hart- of buik brein.

 

Deze signalen van je lichaam openen de deur naar drie magische routes op jouw innerlijke wandelpad. Elke route biedt unieke uitzichten en ervaringen, door de tijd te nemen om ze alle 3 te bewandelen komen ze samen op één pad. Jouw eigen avontuurlijke pad, waar keuzes afgestemd zijn en jij heldere beslissingen kunt nemen.

 

Stap in je innerlijke wandelschoenen en verken het pad van wijsheid met je 3 breinen als je ultieme gids. Zie het niet als één recht pad, maar als een wandelpad met drie prachtige routes - je hart, je hoofd en je buik - die je meenemen op een avontuurlijke reis naar besluitvorming en het creëren van nieuwe mogelijkheden.


Hart, hoofd en buik: drie routes die samen komen

  • Je hart, jouw kompas vanuit compassie: Wandel met je hart als je emotionele gids, genietend van de oneindige uitzichten van liefde, compassie en empathie. Je hart voegt kleur toe aan je pad, waardoor de wandeling een reis vanuit gevoel wordt.
  • Je hoofd, de denkende navigator: Stel je hoofd voor als de kaartlezer die nauwkeurig de route uitstippelt en obstakels analyserend. Je hoofd geeft richting aan je wandeling vanuit creatie, maar onthoud, de echte schoonheid ligt in de combinatie van de routes.
  • Je buik, de intuïtieve pionier: Je buik is als de intuïtieve pionier, leidend met instinct, vastberadenheid en moed. Hier begint de tocht naar actie, waar beslissingen tot leven komen als voetstappen op het pad dat jij bewandelt.

"Ontdek hoe je als een ontdekkingsreiziger gesprekken kunt voeren met je innerlijke gidsen - je hart, hoofd en buik"


En dan zul je je misschien afvragen hoe het zit met de wetenschap achter de 3 breinen, hieronder vind je de antwoorden!

Eeuwenoude wijsheden en modern neuro-wetenschappelijk onderzoek komen samen in de gedachte achter mBraining, waarbij deze drie breinen samenwerken om optimale resultaten te behalen in het dagelijks leven. Neurowetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er complexe neurale netwerken bestaan in het hoofd, het hart en de buik, waarmee wetenschappelijk wordt bevestigd wat oude tradities al lang geloofden - we hebben tenminste drie intelligenties, of anders gezegd, drie breinen.

 

De Multiple Brain Integration Techniques (mBIT), ontwikkeld door Grant Soosalu en Marvin Oka, integreren deze bevindingen met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), gedragsmodellering en linguïstiek. De mBIT-techniek stelt mensen in staat om hun drie breinen optimaal met elkaar te laten communiceren en samenwerken, wat leidt tot opmerkelijke prestaties en persoonlijke groei in het dagelijks leven. Meer over mBraining? Check www.mbraining.nl


Ontdek hoe je als een ontdekkingsreiziger gesprekken kunt voeren met je innerlijke gidsen - je hart, hoofd en buik. Het is als het voeren van een gesprek met de natuur terwijl je wandelt. Leer ademhalingsoefeningen als het ritme van je wandeling, waardoor je in balans blijf en gebruik visualisaties als een wandelkaart van mogelijkheden, waar elk beeld je dichter bij je bestemming brengt.

 

Je zult merken dat je 3 breinen je uitnodigen om je innerlijke wandelschoenen aan te trekken en het pad samen met ze te bewandelen. Laat je hart, hoofd en buik samenwerken als je drie betrouwbare gidsen en ontdek de schoonheid van het avontuur op je eigen pad.

 

Wil jij nog wijzere besluiten maken en met meer energie het pad door jouw leven bewandelen? Houdt iets je tegen in de dromen die je hebt? Voel je dat je anders wilt leven maar kom je niet tot actie? Laat nieuwsgierigheid je leiden naar een pad vol mogelijkheden! 🌟🚶‍♂️

 

Wil je ontdekken wat je 3 breinen jouw te vertellen hebben?  Klik op onderstaande knop.